Comunicat 12.06.2010

Comunicat.In ziua de 12 iunie 2010 a avut loc Adunarea Generala extraordinara a Federatiei Nationale a Patronatelor Medicilor de Familie pentru alegerea noii echipe de conducere la nivel national.In urma votului delegatilor patronatelor judetene membre in federatie a fost aleasa, in unanimitate de voturi,  urmatoarea echipa de conducere:Presedinte – Dr. Doina Ileana Mihaila, presedinte Patronatul National al Medicilor de FamilieVicepresedinti :-         Dr. Rozalia Niculescu – presedinte PMF Salaj-         Dr. Adrian Darabantiu – presedinte PMF Arad-         Dr. Adrian Nicolae Grom – vicepresedinte PMF VasluiMembri in Consiliul Director:-         Dr. Mirela Profir – presedinte PMF Dolj-         Dr. Angela Mazdrag – presedinte PMF Buzau-         Dr. Elisabeta Spataru – presedinte PMF Timis-         Dr. Marina Pircalabu – PMF Bucuresti-         Dr. Grig Hanta – presedinte PMF VranceaNoua echipa de conducere isi propune crearea unor legaturi mai strinse cu patronatele judetene, promovarea lucrului in echipa, infiintarea de departamente si cresterea gradului de organizare si comunicare.In ceea ce priveste obiectivele pe termen scurt acestea se refera in primul rind la situatia creata de CNAS si MS, prin evitarea dialogului si negocierii cu FNPMF si SNMF. Astfel Federatia doreste ca negocierea sa devina prima etapa in dezvoltarea unui parteneriat real cu autoritatile, interesul comun fiind binele pacientului si eficientizarea sistemului. Federatia, impreuna cu SNMF, va veni cu propria viziune asupra contractului cadru pe 2011 si cu un program strategic pe mai multi ani, proiect ce va aduce o strategie unitara si o coerenta crescuta sistemului de sanatate dar si o mai mare stabilitate in profesia si veniturile medicilor de familie.

Comentariile sunt dezactivate.