Loading....

Finanțare europeană pentru investiții în 3000 de cabinete de medicina familiei prin Programul Național de Redresare și Reziliență

Printre primele proiecte finanțate din PNRR, care trebuie să înceapă anul viitor și să fie deja finalizate în 2023, se numără şi renovarea şi dotarea celor 3000 de cabinete de medicina familiei!

Federația Națională a Patronatelor Medicilor de Familie a solicitat în luna octombrie Ministerului Sănătății şi Ministerului Dezvoltării date privind starea spațiilor (clădirilor) în care funcționează cabinetele medicale de medicina familiei, în baza OUG 68/2008. Aşteptăm cu interes datele solicitate.

În acelaşi timp asigurăm Ministerul Sănătății că vom sprijini toate eforturile pe care le va depune pentru a finaliza la termen proiectul privind cabinetele de medicina familiei din PNRR, în măsura în care acest sprijin ne va fi solicitat.

Componenta Sănătate din Planul Național de Redresare și Reziliență al României aprobat de Consiliul UE (28 octombrie 2021) (https://mfe.gov.ro/pnrr/)

Back To Top