Loading....

PNRR – Peste 1200 de cabinete au înregistrat proiecte

Peste 1200 de cabinete de medicina familiei au înregistrat deja proiectele de dotare cu echipamente, mobilier şi renovare a spațiilor cabinetelor, inclusiv pentru eficientizare energetică, în cadrul Planului Național de Redresare şi Reziliență.


Platforma Proiecte #PNRR a Guvernului României este în continuare deschisă şi acceptă înregistrarea de proiecte pentru peste 3000 de cabinetele de medicina familiei, prin cele două apeluri deschise – lista preselectată şi apelul necompetitiv.

Încurajăm toți medicii de familie din România, indiferent de mediul în care îşi desfăşoară activitatea – rural/urban – să folosească finanțarea dedicată pentru cabinetele de medicina familiei, prin fonduri europene nerambursabile în cuantum total pentru un cabinet de până la 60.000 Euro, plus TVA.

Chiar dacă Ministerul Sănătății încă nu a clarificat toate detaliile acestei finanțări, primul pas pentru a accesa finanțarea este înregistrarea proiectului. Până la momentul semnării de către medici a Contractului de finanțare pe care Ministerul Sănătății îl va pune la dispoziție, FNPMF va continua să solicite clarificări şi soluții pentru situaţiile diverse existente în medicina de familie, aşa cum este menționat şi în Ghidul beneficiarului.

Detalii despre finanțare sunt disponibile pe siteul FNPMF şi pe siteul MS – https://www.ms.ro/investitia-specifica-i1-1-cabinete-ale-medicilor-de-familie-sau-asocieri-de-cabinete-de-asistenta-medicala-primara/

Back To Top