Loading....

Salutăm învestirea noului ministru al Sănătății

Salutăm învestirea ca ministru al Sănătății a domnului prof. dr. Alexandru Rafila, cu care organizațiile medicilor de familie au avut o îndelungată colaborare profesională în cadrul conferințelor științifice.

Federația Națională a Patronatelor Medicilor de Familie a transmis ieri către Ministerul Sănătăţii o solicitare pentru o primă întâlnire cu ministrul Rafila, pentru a discuta despre cabinetele de medicina familiei și importanța rețelei de asistența medicală primară în sistemul de sănătate din România.

Dorim de asemenea să îl sprijinim pe domnului ministru Rafila în cadrul mecanismului decizional participativ pe care l-a menționat în mai multe declarații din ultima săptămână pe tema adoptării certificatului verde.

Amintim cu această ocazie poziția Federației Naționale a Patronatelor Medicilor de Familie privind necesitatea adoptării încă de la 1 noiembrie a certificatului verde, comunicată public prin comunicatul de presă disponibil la adresa: http://www.fnpmf.ro/comunicat-de-presa-parlamentari-adoptati-legea-certificatului-verde-fara-tergiversari-fara-exceptii/

Back To Top