Loading....

Vaccinarea salvează vieți!

Apreciem atitudinea pozitivă continuă a ministrului Sănătății, doamna dr. Ioana Mihăilă, pe tema implicării medicilor de familie în campania de vaccinare derulată și prin cabinetele de medicina familiei din mediul rural și mediul urban.


Sperăm ca mesajele despre siguranța și eficiența vaccinării, transmise astăzi și de doamna ministru în calitate de medic, și de comisarul european pentru Sănătate, doamna psih. Stella Kyriakides, să combată eficient campania de dezinformare privind vaccinarea cu care România se confruntă.


Dezinformare care a generat o rată de vaccinare de doar 30% în România și situează țara noastră pe penultimul loc în Uniunea Europeană privind protecția în fața variantelor noului coronavirus.


Doar prin vaccinare vom evita un nou val de decese din cauza #covid19 și de sechele în urma îmbolnăvirii.


Încurajăm pe toți cetățenii României care încă nu s-au vaccinat să discute cu medicii de familie despre temerile pe care le au despre vaccin și să se vaccineze. Încurajăm de asemenea pe toți medicii de familie titulari de cabinet care încă nu au făcut acest pas să își alăture cabinetul campaniei de vaccinare împotriva covid19, printr-o cerere adresată DSP și CAS județean.

Vaccinul este sigur, eficient și gratuit. Vaccinul salvează vieți.

Back To Top