Loading....

Peste 3000 de cabinete de medicina familiei în care s-au vaccinat jumătate de milion de români până în prezent. Dar nici un oficial nu vorbește despre asta.

Peste 3000 de cabinete de medicina familiei în care s-au vaccinat jumătate de milion de români până în prezent.

Peste 200 de cabinete de medicina familiei numai în București și județul Ilfov.

Dar la #Maratonul vaccinării pentru viață din București nu vedem printre invitații la conferința de presă nici un medic de familie care vaccinează în cabinetul propriu sau în centrele de vaccinare.

Nici un cuvânt despre medicii de familie și asistentele medicale din medicina familiei care vaccinează zi de zi în cabinetele proprii de 7 luni sau în centrele de vaccinare de 10 luni. În cabinetele proprii fără registratori, fără pază, fără costurile imense din centrele de vaccinare.

Ca și cum medicii de familie nu ar exista în acest efort național de vaccinare.

Ca și cum medicii de familie nu s-ar implica în vaccinare.

Ca și cum medicii de familie sunt vinovați pentru eșecul vaccinării, în timp ce campionii și eroii vaccinării sunt toți ceilalți oficiali care vorbesc acum frumos cu presa.

Rușine? Am face apel la ea dacă am bănui că cei responsabili mai sunt capabili de acest sentiment.

Federația Națională a Patronatelor Medicilor de Familie a solicitat permanent CNCAV să sprijine eforturile de comunicare privind vaccinarea în cabinetele medicilor de familie. Rezultatele acestor solicitări nu mai au nevoie de nici un comentariu. Le vedem cu toții.

#RESPECTpentruMedicinadeFamilie

#GRIJĂpentruPacient

#ROVaccinare #StrongerTogether #RomâniaÎnvingePandemia #TotulVaFiBine #PROvaccinare #NUVREAU

Back To Top