Loading....

Guvernul alocă şi mai mulți bani pentru spitalele private şi publice şi clinicile private cu paturi, fără nici un fel de control al internărilor tip „spitalizare de zi”

Guvernul alocă şi mai mulți bani pentru spitalele private şi publice şi clinicile private cu paturi, fără nici un fel de control al internărilor tip „spitalizare de zi”.


Măsurile existente pentru plata spitalizărilor de zi pe perioada stării de urgență şi de alertă, care ar fi trebuit să fie temporare, vor fi prelungite iar printr-o Ordonanță de Urgență a Guvernului aflată în transparență decizională.


Casele de asigurări de sănătate vor plăti în continuare oricâte spitalizări de zi vor raporta spitalele private, publice şi clinicile private cu paturi, fără plafon. Măsura este prelungită prin OUG până la finalul anului 2022.


În acelaşi timp, pentru medicina de familie Guvernul nu are niciodată bani şi plafonează numărul de consultații la binecunoscutele „20 de consultații pe zi”, plătite de casele de asigurări cu tariful fix, nenegociat, de 22 de lei/consultație.


Guvernul României – pentru unii mumă, pentru alții ciumă.

https://www.facebook.com/FederatiaMF/posts/pfbid02angx4aG2RDXmJJGHyYn3fv9sLVg2TewHNdfnzBVrN7a7rHvBpn8WmeDvBBLMNvjMl

Back To Top