Loading....

Nu știm nimic despre „întâlnirea de luni” anunțată de ministru!

De ieri suntem întrebați de presă în continuu despre întâlnirea de luni „cu medicii de familie” pe care ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a anunțat-o presei în mod repetat în ultimele zile.

Nici noi și nici colegii noștri din Societatea Națională de Medicina Familie nu am fost contactați până la această oră de reprezentanții ministerului pentru o întâlnire.

Conducerile organizațiilor medicilor de familie sunt formate din medici de familie practicieni din mai multe județe ale României, cu activitate zilnică în cabinete și pacienți programați, astfel încât nu putem participa la întâlniri anunțate eventual cu câteva ore înainte.

Având în vedere cele de mai sus, situația epidemiologică mai ales la nivelul municipiului București unde se află sediul Ministerului Sănătății, cât și cazurile identificate periodic în rândul personalului instituției, ne manifestăm și noi ca reprezentanți ai cabinetelor de medicina familiei/furnizorilor de servicii medicale în asistența medicală primară interesul pentru a participa la o întâlnire cu reprezentanții Ministerului Sănătății și ai CNAS în sistem de videoconferință la o dată stabilită de comun acord.

#RESPECTpentruMedicinadeFamilie

https://www.facebook.com/FederatiaMF/posts/2715583145355013

Back To Top